supernova logo

telefon +381 21 6350960
telefon +381 65 5350960
★★★★★
Hotel Vogue Supreme Bodrum

Opis

Lokacija:
Vogue Hotel Supreme Bodrum se nalazi na peščanoj plaži u zalivu Torba i prostire se na 200.000 m2. Od aerodroma Bodrum udaljen je 29 km, a od centra grada Bodrum 8 km. Hotel je otvoren u maju 2013. godine, ima 438 soba. Sastoji se od glavne zgrade u kojoj su Superior sobe i Garden dela gde su Garden sobe.
Luksuzan hotel sa bogatim sadržajima i prelepim prirodnim okruženjem. Ima jednu od najlepših plaža regije, bujno zelenilo, prostrane i lepo uređene sobe. Jedan od bazena ima peščano dno. Akvapark je najveći u bodrumskoj regiji, prostire se na 12.000 m² i ima 20 tobogana, 11 za odrasle i devet za decu.

Hotelska ponuda

Glavni restoran, nekoliko a la carte restorana (neophodna rezervacija unapred), barovi, diskoteka, otvoreni bazeni, dečiji bazen, bazen za relaksaciju, unutrašnji bazen, akvapark sa ukupno 20 tobogana (11 za odrasle i devet za decu), luna park, tursko kupatilo, sauna, masaža, Wi-Fi internet i internet cafe, biblioteka, prodavnice.

Sportske aktivnosti:
Fitnes, odbojka na plaži, vaterpolo, stoni tenis, košarka, tenis, mini fudbal, sportovi na vodi.

Ponuda za najmlađe:
Tematski Dino park, luna park, animacija, mini klub za decu od 4 do 7 godina, maxi klub za decu od 8-12 godina i Teenage klub za decu od 13-17 godina, baby deo u glavnom restoranu.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
Flaširana pića, uvozna pića, sobna usluga, pića u diskoteci, sveže ceđeni sokovi, Hookah bar, sportovi na vodi, masaža, osvetljenje za teniski teren, kuglanje, bilijar, Playstation, internet cafe, telefon, prodavnice.

Plaža:
hotelska peščana plaža je duga 650 metara. Ima i platformu za sunčanje, ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži su besplatni.

Ishrana
Ultra all inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, kasni doručak, ručak, kasna večera, večera, snekovi i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića (samoposluživanje, izbor više jela).