supernova logo

telefon +381 21 6350960
telefon +381 65 5350960
★★★★
Phoenix Sun Hotel

Opis

Lokacija:
Hotel je udaljen od aerodroma u Bodrumu 42 km, a od samog centra Bodruma oko 3 km. Smešten je u Gumbetu, jednoj od omiljenih lokacija naših turista, nedaleko od prodavnica i restorana.

Plaža:
Hotel je udaljen oko 500 metara od privatnog dela plaže u Gumbetu, gde su za goste hotela obezbeđene ležaljke i suncobrani. Peškire je moguće dobiti uz depozit. Bar na plaži – nema.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 226 soba. Sve sobe imaju kupatilo, fen, klima uređaj, telefon, SAT TV, francuski balkon ili terasu.
Standard sobe površine su 26 m² i namenjeni su maksimalno za 2+2 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje).
Porodične sobe površine su 35 m² i imaju dve odvojene prostorije odvojene vratima. Namenjene su za 4+1 osobu (jedna soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, druga soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja/ili sofa na razvlačenje). Obe sobe u okviru smeštajne jedinice imaju klima uređaj. Sve su smeštene u prizemlju i imaju terasu.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, lobby bar, snack bar, bar kraj bazena, 2 spoljašnja bazena, 2 dečija bazena, dečije igralište, mini klub, sauna, tursko kupatilo, Wi-Fi internet (u javnim delovima hotela), animacioni program, usluga lekara, stoni tenis, pikado, bilijar.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:

https://www.phoenixsunbodrum.com

Napomena:
Ekonimičan gradski hotel koji se može pohvaliti odličnim odnosom cene i kvaliteta.