supernova logo

telefon +381 21 6350960
telefon +381 65 5350960
★★★★
Emre Hotel

Opis

Lokacija:
Hotel se nalazi na 100 km od aerodroma u Dalamanu, a od centra Marmarisa udaljen je 3 km. Izgrađen je 1987. a renoviran 2006. godine i obuhvata površinu od 2.900m². Hotel poseduje dva bloka – Emre Beach i Emre hotel, koji se nalaze jedan preko puta drugog.

Plaža:
Sopstvena peščano-šljunkovita plaža udaljena je 50 m od hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Hotel ima i sopstveni ponton.

Sobe:
Hotel poseduje četvorospratnu zgradu i ukupno broji 170 soba. Sve sobe imaju kupatilo, fen, telefon, Wi-Fi, sef (besplatno), mini bar, klima uređaj, balkon ili francuski balkon. Standardne moderno opremljene sobe površine su od 15-24 m², za max 3 osobe i većina ima pogled na kopno (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj). Porodične sobe imaju 32 m², max 3+1, sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom i smeštene su na najvišem spratu hotela (jedna soba ima francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, druga soba ima francuski ležaj ili dva odvojena ležaja/ili sofu na razvlačenje).

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, terrace bar, dva spolajšanja bazena, ležaljke i suncobrani kraj bazena, unutrašnji bazen, stoni tenis, pikado, vaterpolo, aerobik, fitness centar, animacioni programi, Wellnes&Spa centar, turski hamam i masaže (uz doplatu).

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.emrehotels.com

Napomena:
Hotel Emre i hotel Emre beach su dva susedna hotela, idealni su za svakog gosta koji želi da provede miran odmor nadomak centra Marmarisa. Gosti koriste sve sadržaje, restoran i plažu u delu preko puta ulice – Emre Beach.