supernova logo

telefon +381 21 6350960
telefon +381 65 5350960
★★★★
Poseidon Hotel Marmaris

Opis

Lokacija:
Hotel Poseidon je idealan za svakog ko traži opuštajući odmor uz šetnje po gradu. Lociran je na samo dva kilometra od centra Marmarisa, letovališta koje gostima uz sve drugo pruža i maksimum uživanja kao i atraktivnu okolinu sa istorijskim lokalitetima. Od aerodroma u Dalamanu udaljen je 90 km, a od bodrumskog 120 km. Prostire se na površini od 3900 m².

Plaža:
Ima svoju peščano-šljunkovitu plažu koja je nagradjena plavom zastavom. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela. Hotel nema bar na plaži.

Sobe:
Hotel posedujemo glavnu zgradu gde su raspoređene 232 sobe. Svaka soba je opremljena sefom (uz doplatu), centralnim klima uređajem, TV-om, WiFi-jem (besplatno), telefonom, fenom, mini-barom (voda po dolasku). Većina soba je sa balkonom ili terasom. Standard sobe sa pogledom na kopno površine su 16 m² i namenjene su za max 2-3 odrasle osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu dodatni pomoćni ležaj).
Sobe sa delimičnim pogledom na more mogu smestiti 2-3 odrasle osobe, površina je 17m² (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu dodatni pomoćni ležaj).
Standardne sobe koje imaju pogled na more namanjene su za max 2 osobe i površine su 17 m².

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, a la carte restoran (uz doplatu), 2 spoljašnja bazena, spoljašnji jacuzzi, unutrašnji bazen, bar kraj bazena, bar u glavnom restoranu (za vreme obroka), WiFi u javnim delovima hotela, sauna, tursko kupatilo, džakuzi, parno kupatilo, teretana, stoni tenis, muzika uživo jednom nedeljno.
Dodatno se plaćaju: internet kafe, hemijsko čišćenje, masaže i tretmani u spa centru, bilijar, stoni fudbal, usluga pranja i peglanja veša i doktor.

Usluga:
All inclusive.

Napomena:
Hotel je namenjen isključivo odraslim osobama (16+). Preporuka za aktivan odmor.