• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Maj 2021.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Hotel Corte Rosada 4* - Alghero

Hotel Corte Rosada 4*


Položaj: Hotel Corte Rosada 4* okružen je borovom šumom i nudi pogled na Sredozemno more. Centar Algera je udaljen 12 km. Rt Kačija se nalazi na 15 minuta vožnje od hotela. Aerodrom Algero Fertilia je udaljen oko 7 km. Znamenitosti u blizini hotela su: Capo Caccia (oko 6km), Neptune's Grotto (oko 6.2 km) i Mugoni Beach (oko 2.4 km).

Sadržaj: Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen, restoran i kompletno opremljen welness centar (Tursko kupatilo €, sauna €, masaže €). Ljubitelji sporta mogu uživati na teniskom terenu (€), u teretani (€) i u ronilačkom centru (€). Na raspolaganju su takođe jedrenje na dasci i vožnja kanua (€). Hotel ima otvoreni bazen sa delom za decu, wellness i spa (€), teretanu (€), đakuzi itd. Parking u okviru hotela Corte Rosada je besplatan.
Do grada Alghera saobraća gradski prevoz, cena karte 2,50 EUR po osobi/jedan pravac.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 152 sobe. Sve sobe su uređene u mediteranskom stilu. Standardne sobe (oko19 m²) imaju mini-bar, sef, SAT TV, telefon, klima-uređaj, balkon ili patio, radni sto, Wi-Fi internet, kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Treći ležaj na upit dimenzije 1,70m.

Usluga: Polupansion / doručak i večera – samoposluživanje (izbor više jela na bazi otvorenog bufea). Pića tokom jela nisu uključena. Ručak je mogući po principu a la carte. Doručak se služi svakog jutra u otvorenoj trpezariji. U ručku možete uživati u vrtu iz kojeg se pruža pogled na more.

Plaža: Hotel se nalazi na peščanoj plaži Maristella u uvali. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu smeštaja.

Napomena: Hotel je samo za odrasle preko 16 godina. Treći ležaj - na upit.
Preporuka agencije: Parovima se posebno svidela lokacija - ocenili su je sa 8,7.

BESPLATNO– ležaljke i suncobrani na sopstvenoj plaži kao I pored bazena, Wi Fi u zajedničkim prostorijama I u sobi