• +381 (0) 21 6 350 960

Adorjan kobasicijada i koncert Zvonka Bogdana

Smeštajni objekti


PRAVO  VREME ZA UKUSE, ZVUKE I TRADICIJU VOJVODINE

Kobasicijada u Adorjanu i nastup Zvonka Bogdana

Uz obilazak Zobnatice i atraktivnog sela Totovo kod Kanjiže

Subota, 27. 11. 2021. godine

 

Program putovanja:
Polazak iz Novog Sada u 9 časova. Vožnja oko sat vremena do vodećeg konjičkog centra Zobnatice gde obilazimo ergelu i jedinstveni muzej konjarstva. Mogućnost fakultativne vožnje kočijom ili jahanja.

Nastavak putovanja do sela Totovo kod Kanjiže, jednog od najatraktivnijih turističkih naselja u ovom delu zemlje zbog skulptura na otvorenom i etno kuće koja obiluje zaboravljenim predmetima. Slobodno vreme do polaska za Adorjan, gde će specijaliteti sa kobasicijade već biti spremni za degustaciju i to BESPLATNO.

Kobasicijada u Adojranu je već postala tradicija, a posebni specijalitet je takozvana hurka, kobasica od svinjskih iznutrica i dosta pirinča – raritet po sebi koga nikad nema previše i obavezni deo svakog svinjokolja koji se odmah pojede.

Degustacija proizvoda sa kobasicijade je potpuno besplatna, a posetioce tokom dana zabavlja više muzičkih i etno grupa. Nastup Zvonka Bogdana je predviđen za 19 30 sati, nakon čega je planiran povratak za Novi Sad.

Cena: 1650 dinara

     1630 dinara deca do 12 godina

 

U cenu je uračunato:

- vožnja autobusom na navedenoj relaciji
- pratilac tokom puta
- ulaznice za Zobnaticu

 

U cenu nije uračunato:

- fakultativna vožnja kočijom u Zobnatici (160 dinara za odrasle, 140 dinara za decu)
- fakultativno jahanje konja (400 dinara za odrasle, 280 dinara za decu)
- individualni troškovi i ostali ne navedeni troškovi

 

Način plaćanja:– dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put.


Program je rađen na bazi minimum 40 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 2 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo da realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETI (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA.
Dnevni izlet realizuje turistička agencija Astra Tours 021 doo, registar turizma BTP 23/2021