• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 30. Jul 2022.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

platite aranzman KARTICAMA bez dolaska u agenciju


GRČKA Leto 2022


Trenutno aktivne ponude:

- hotelski smeštaj za individualne polaske za veci deo Grčke

- apartmanski smeštaj - na sajtu  kod naziva vile označeno 2022.


Kako su cenovnici za hotelski smestaj u poslednje vreme "dinamični" - često se menjaju, na sajtu nisu iskazane sve cene za hotelski smeštaj.
Trudimo se da strankama nađemo najbolju moguću ponudu, a to nam omogućava saradnja sa svim renomiranim organizatorima, kao i mogućnost pretrage vodećih svetskih rezervacionih sistema, sa kojima imamo dugogodišnju vrhunsku saradnju.
Stoga Vas molimo da nas pozovete ili nam posaljete upit za vase putovanje, a mi cemo se potruditi da vam kreiramo najbolju ponuduUlazak u Grčku će biti omogućen srpskim državljanima od 14.maja 2021 sa:
- sertifikatima o vakcinaciji (bez obzira na poreklo vakcine)
- od revakcinacije potrebno je da prodje minimum 2 nedelje;
- od 01.06. počinju da važe Zeleni digitalni sertifikati (podnesite zahtev za nalog na e-upravi na vreme! Za kreiranje naloga je potrebno duze od 24h jer se čeka potvrda!);

ili

 Negativan PCR test ne stariji od 72h;

ili

 Dokaz o preležanom kovidu u formi pozitivnog dvojezičnog PCR testa starog od 1 do 6 meseci;

ili

 Dokaz o preležanoj koroni u formi serološkog testa.

Ove uslove je potrebno da ispuni SVAKA osoba starija od 12 godina.

 DODATNO: Popunjen PLF formular koji mora imati SVAKI putnik koji ulazi u Grčku.

Sve detalje oko ulaska u republiku Grčku možete pročitati na sajtu travel.gov.gr/#/


** Obaveštavamo Vas da je tekst uslova / protokol za ulazak u Republiku Grčku, na zvaničnom sajtu https://travel.gov.gr/, dostupan i na Srpskom jeziku.
TURSKA 2022 !!!

*** PRODAJA JE PO
EGIPAT 

Uredba o zamenskom putovanju

Poštovani putnici, u skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije o proglašenju vanrednog stanja u državi, otkazuju se sva putovanja koja je trebalo da se realizuju do 31.05.2020. i putnici će dobiti mogućnost zamene termina. Konkretno, putnicima će biti ponuđene POTVRDE O ZAMENSKIM PUTOVANJIMA, shodno Uredbi Vlade Republike Srbije od 30.04.2020. godine, uz obavezu Organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja, koja se može iskoristiti najkasnije do 31.12.2021. godine. Ukoliko putnici ne realizuju zamenska putovanja iz bilo kog razloga u ovom roku, mogu počev od 01.01.2022. godine potraživati povraćaj sredstava od Organizatora putovanja, koji je u obavezi da u roku od 14 dana ispuni ovaj zahtev putnika (ovaj postupak odnosi se na sva turistička putovanja, ugovorena zaključno sa 15.03.2020. godine). Ministarstvo turizma, nadležni organi, kao i Svetska zdravstvena organizacija, u zavisnosti od situacije, početkom maja meseca će dati dalje preporuke u vezi sa letnjim putovanjima, kod kojih za sada nema promena i realizovaće se u skladu sa ugovorom.


18.11.2021. god. usvojena Uredba o izmeni Uredbe o ponudi zamenskog putovanja za turističko putovanje koje je otkazano ili nije realizovano usled bolesti COVID-19, te je produžen rok za korišćenje zamenskih vaučera do 31.12.2022. god.


Pun tekst Uredbe Vlade Republike Srbije možete da pročitate OVDE.