• +381 (0) 21 6 350 960

MLAVSKE TERME ZDRELO

Smeštajni objekti

MLAVSKE TERME ZDRELO

jednodnevni izlet

 

Banja Ždrelo nalazi se u Istočnoj Srbiji u podnožju Homoljskih planina, u dolini reke Mlave. Njena udaljenost od Beograda iznosi 130km, od Novog Sada oko 210 km. Slobodno možemo reći da je Banja Ždrelo banja novih generacija i svojim jedinstvenim izgledom polako dobija titulu lidera među banjama u našoj zemlji a i šire. Termomineralna voda izuzetnog hemijskog sastava i karakteristika je ono po čemu je Banja Ždrelo generalno i poznata. Voda dolazi sa dubine od 180m, njena temperatura prelazi 80. Posto prolazi kroz hladne slojeve zemlje, do površine postiže i zadržava konstantnu temepraturu od 40 kako u letnjem tako i u zimskom periodu.

 


PROGRAM PUTOVANJA
Polazak iz Novog Sada u 07h  sa parkinga kod Lokomotive. Vožnja autoputem i dalje ka banji Zdrelo, sa očekivanim dolaskom u banju u prepodnevnim časovima (oko 10 h). Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima banje, korišćenje saune i ostalih sadržaja individualno. Boravak u banji do popodnevnih časova kada je predviđen povratak. U 17:00 h je povratak za Novi Sad. Planirano vreme za dolazak u Novi Sad je u večernjim satima (oko 20:00 h), što može odstupati u zavisnosti od uslova na putu. Kraj programa.


CENA PREVOZA:


 CENA ARANŽMANA OBUHVATA:


prevoz autobusom turističe klase (6 - 87 mesta) na navedenoj relaciji, mesta u autobusu se određuju prema datumu prijave
– usluge predstavnika agencije tokom putovanja
– troškove organizacije izleta.

 

 CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:


– ulaznicu za koriscenje unutrasnjih i spoljasnjih bazena ( 500 dinara po osobi )

- koriscenje wellness centra subotom i nedeljom se placa 500 dinara, dok je sredom BESPLATNO!

- koriscenje lezaljki 150 dinara po osobi. U kompleksu postoje tople klupe koje se mogu besplatno koristiti.

 

NAČIN PLAĆANJA:


– dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put.
Program je rađen na bazi minimum 40 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo da realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.