• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Maj 2021.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Hotel Margherita 3* - Alghero

Hotel Margherita 3*


Lokacija: hotel se nalazi u centru Algera, nadomak starog grada, 150 m od mora, nedaleko od katedrale, svih znamenitosti i prodavnica. Gradska plaža Lido je udaljena 1800 metara od hotela i do nje se dolazi šetnjom kroz stari grad, pored marine i promenadom uz more. Stanica javnog prevoza nalazi se na par stotina metara od hotela. Aerodrom je udaljen oko 10 km.

Sadržaj: recepcija, restoran, besplatan wi fi, panoramska terasa sa prelepim pogledom na grad i more. U sklopu hotela se nalazi mini spa centar koji sadrži unutrašnji bazen sa toplom vodom i đakuzijem, tursko kupatilo, solarijum, sobe za masažu. Cena uključuje korišćenje bazena, turskog kupatila i đakuzija. Wi fi je besplatan u okviru javnih prostorija i soba, internet korner uz doplatu 4 evra po satu.

Sobe: hotel ima ukupno 56 soba, svaka soba je klimatizovana, opremljena mini frižiderom, internet wi-fi konekcijom, poseduje sat TV, telefon. Wi fi je besplatan.

Usluga: noćenje sa doručkom.