• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Maj 2021.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Hotel Horse Country Village 4* - Arborea

Hotel Horse Country Village 4*


Lokacija: Kompleks je smešten u zalivu Oristano, okružen je borovom šumom i do plaže ga deli oko 250 m. Sa više od tri hektara bašte, plaže i najvećeg konjičkog centra na Sardiniji, ovaj hotel predstavlja savršeno mesto za porodični odmor. Aerodrom je udaljen 150 km. Glavni grad Kaljari je udaljen oko 85 km, gradic Oristano oko 15 km.

Sadržaj: Recepcija, lobi, tri restorana, pizzeria, tri bara, pab, dva bazena na otvorenom sa ležaljkama i suncobranima, bazen sa delom za decu, privatna peščana plaža, ležaljke i suncobrani na plaži, tereni za fudbal i tenis, mini i junior klub za decu, jutarnje i večernje animacije, jahanje konja, wellness i spa centar, masaže, parking..

Sobe: superior sobe sa kupatilom, fenom, klima uređajem, TV-om, telefonom, sefom, mini bar-om i francuskim balkonom.

Usluga: all inclusive: Koncept: Doručak: švedski sto,ručak i večera: švedski sto + voda i vino, otvoren bar od 10-23h (Bar Tropicana): voda, američka kafa, sokovi, mleko, užina od 16-18h (Bar Tropicana): pica, torte, kolači . Otvoren bar od 18-23h (Bar Cedro): voda, američka kafa, sokovi, mleko.
Otvoren bar od 10-12h (Beach bar): voda, američka kafa, sokovi, mleko.
Animacije za odrasle i decu, ležaljke i suncobrani na plaži, dva bazena, aquagym..