• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 18. Oktobar 2021.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

DOKUMENTACIJA





ID agencije >>>>>





Lice ovlašćeno za prijem reklamacije je Milijana Glamočak, telefon 021/6350960; e-mail: office@astratours.rs




Politika privatnosti

Zaštita vaših ličnih podataka je važna za Astra Tours 021 doo. Obrađujemo Vaše podatke isključivo na osnovu zakonskih propisa (Zakon o zaštiti podataka o ličnosti). Politika privatnosti reguliše praksu prikupljanja informacija od korisnika prilikom korišćenja www.egida.rs, kao i njihovo skladištenje u našim bazama podataka i objašnjava kako i zašto prikupljamo i koristimo Vaše lične podatke, kao i na koji način ih štitimo.

Za prikupljanje i obradu podataka odgovorna je Astra Tours 021 doo (PIB 105880764, MB 20480491).

Zaštita podataka o ličnosti

Pristupom na našu internet prezentaciju dajete saglasnost da možemo da koristimo podatke koje ste ostavili na sajtu. Podatke o Korisnicima, prikupljene tokom procesa registracije, strogo čuvamo i koristimo isključivo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i u skladu sa Zakonom o obligacionim odnosima. Navedene podatke ne dostavljamo trećim licima, osim u slučaju da su ti podaci javno poznati ili u slučaju da postoji izričit nalog sudskog i/ili upravnog organa Republike Srbije da takav podatak dostavimo. Ostavljanjem e-maila, imena i sl. pristajete na skladištenje ovih informacija, ali ne i na njihovo dalje plasiranje.

Podaci koji se prikupljaju

Prikupljaju se sledeći podaci: IP adresa, korisničko ime, datum i vreme pristupa, tehničke informacije preuzete sa web portala, korišćeni pretraživač i pristupni URL. Podaci se privremeno čuvaju na našem serveru, anonimno i u skladu sa važećim zakonskim propisima i koriste se isključivo za interne potrebe, u statističke svrhe, u cilju poboljšanja kvaliteta sadržaja internet prezentacije, njene funkcionalnosti i dizajna.

Lični podaci (ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa) se ne prikupljaju, osim ukoliko te podatke dobrovoljno ne stavite na raspolaganje (prijava na  Newsletter, Internet pitanja…). Lični podaci koje dajete obrađuju se samo u svrhu postupanja s Vašim zahtevom ili odgovaranjem na Vaš zahtev. Prenos tih podataka trećim stranama nije moguć.

Prijavom na Newsletter i popunjavanjem forme Internet pitanja saglasni ste da dobijate promotivne ponude i sezonska obaveštenja agencije Astra Tours 021 doo, a koji su u skladu sa našom oblasti poslovanja. Odjava sa liste je moguća u svakom momentu, slanjem e-maila sa sadrinom “Odjava” na e-mail office@astratours.rs