• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 30. April 2024.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

O Nama

Slika prostorija agencije Turistička agencija "ASTRA TOURS 021" se nalazi u centru Novog Sada, ulica Stražilovska br.35. Svoje poslovanje zasniva na organizovanju grupnih i individualnih putovanja u zemlji i inostranstvu, a takođe se bavi prodajom avio i autobuskih karata, organizovanjem đačkih ekskurzija i jednodnevnih izleta. Imamo nekoliko hotelskih rezervacionih sistema koji Vam pružaju mogućnost rezervisanja preko 60.000 hotela širom Sveta.

Slika prostorija agencije
Kod nas radi mladi tim školovanih profesionalaca, koji su tu da Vam daju sve potrebne informacije za planiranje i realizaciju Vašeg putovanja. Odlikuje nas entuzijazam i predanost turističkom pozivu, što ćete i sami zaključiti kada stupite u kontakt sa zaposlenima "ASTRA TOURS 021"-a

Slika prostorija agencije
U prostorijama "ASTRA TOURS 021"-a se trudimo da Vam pružimo dobru uslugu kako biste se osećali maksimalno prijatno, jer ne zaboravite Vaš odmor i putovanje počinje onog trenutka kada prvi put uđete kod nas u agenciju, a završava se onda kada nam po povratku sa puta kažete: "Hvala bilo je divno". Tada mi znamo da smo ispunili našu dužnost.

ZAHVALJUJEMO SE SVIM KORISNICIMA NAŠIH ARANŽMANA NA POVERENJU.

Agencija poseduje licencu OTP-51 od 02.02.2010.godine, za obavljanje poslova organizovanja turistickih putovanja