• +381 (0) 21 6 350 960

Banja Zdrelo

Banja Ždrelo nalazi se u Istočnoj Srbiji u podnožju Homoljskih planina, u dolini reke Mlave. Njena udaljenost od Beograda iznosi 130km, od Novog Sada oko 210 km. Slobodno možemo reći da je Banja Ždrelo banja novih generacija i svojim jedinstvenim izgledom polako dobija titulu lidera među banjama u našoj zemlji a i šire.

Termomineralna voda izuzetnog hemijskog sastava i karakteristika je ono po čemu je Banja Ždrelo generalno i poznata. Voda dolazi sa dubine od 180m, njena temperatura prelazi 80℃. Posto prolazi kroz hladne slojeve zemlje, do površine postiže i zadržava konstantnu temepraturu od 40℃ kako u letnjem tako i u zimskom periodu.

Prema urađenim analizama voda se uspešno koristi za terapijske svrhe, kao dopunsko sredstvo pri lečenju reumatizma, posledica trauma i stanja posle preloma kostiju, hiruških intervencija na koštanom sistemu, lečenju kožnih bolesti, dok se ohlađena može piti i pomaže kod gastritisa. Banja Ždrelo raspolaže otvorenim i zatvorenim bazenima, aqua parkom sa toplom vodom, velnes centrom, sa ponudom ručnih masaža stručnih lica, lekovitim blatom u letnjem periodu, slanom vodom, đakuzi kadama, saunama... Poseduje takođe hotelski smeštaj od 75 smeštajnih jedinica, kapaciteta do 150 ležaja, restoran nacionalne kuhinje, svečanu Royal salu i još puno drugih sadržaja.