• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Novembar 2019.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

Rimske terme

U srcu neokrnjene prirode, gde se susreću bogata istorija i savremena arhitektura, tradicija priča priču o Rimskim termama. Rimske terme se nalaze u Rimskim Toplicama, na reci Savinja (od Novog Sada udaljene su oko 600 km), gde pod obroncima viskog Stražnika iz dolomitskih stena izvire termalna voda. Zdravstveni efekat termalnih voda znali su ceniti još i stari Rimljani, koji su tu i sagradili prve terme.

Prelepa priroda i prijatna letnja temperatura, omogućavaju različite atraktivnosti i dopunjuju lepezu ponude Rimskih Termi. Dolinu Rimskih Toplica okružuju šumske padine okolnih brda, koje kotlinu štite od vetrova i letnjih vrućina. Lokalne atrakcije su crkvica Lurd, rodna kuća slovenačkog pesnika Antona Aškerca u mestu Senožete i Celje sa Celjskom tvrđavom, nekadašnjim domom Celjskih grofova. Ljubitelji cveća moći će da uživaju u Mozirskom gaju sa čudesno uređenim parkom.