• +381 (0) 21 6 350 960

Almaza BayALMAZA BAY
NOVO U PONUDI! DIREKTAN CARTER LET!


Almaza bay nalazi se na severnoj obali Egipta. Izlazi na Mediteransko more, i poseduje obalu koja se naziva jos i Egipatskim Maldivima. Nalazi se u neposrednoj blizini Aleksandrije. Aerodrom na koji se leti zove se Marsa Matrouh, i nalazi se u istoimenom gradu. Let od Beograda do Marsa Matrouh traje oko 2 sata i 30 minuta. Udaljenost Almaza Bay-a od aerodroma je oko 30km, i voznja traje nepunih 30 minuta.

U okviru Almaze pronacicete veliki broj kafica, restorana, kao i prodavnica garderobe i drugih stvari. Koncept Almaze je gradic ekskluzivnog izgleda, sa pristupacnim cenama. Sezona traje od juna do oktobra. Prosecna letnja temperatura iznosi 30 stepeni Celzijusa. Prosecna temperatura mora je izmedju 25 i 29 stepeni. 

Almaza Bay u svom sklopu poseduje pet hotela, Jaz grupacije, a hoteli su Jaz Almaza Beach, Jaz Tamerina, Jaz Oriental, Jaz Almazino, kao i Jaz Crystal. Svi hoteli osim Jaz Crystal hotela su na bazi all incluisve usluge. Jaz Crystal je na bazi usluge nocenje dorucak.

Jednodnevni izlet za Aleksandriju toplo preporucujemo u toku Vaseg boravka. Almaza je potpuna novina na nasem trzistu, i nudimo je ekskluzivno za nase putnike koji su voljni da isprobaju novo letovaliste svetskog ranga po promotivnim cenama obezbedjenim samo za nase klijente.