supernova logo

telefon +381 21 6350960
telefon +381 65 5350960

Evropski gradovi

Kopaonik
kopaonik.webp
zimovanje-slider.jpg
korzika.webp
previous arrow
next arrow

Opis

Hotel Bolfenk u slovenačkom ski centru Mariborsko Pohorje idealan je izbor za sve koji žele opuštanje nakon uzbudljivog dana na skijama. Opremljen bazenom i spa & wellness centrom poziva sve goste na nezaboravan boravak u slovenačkim planinama.

Hotel kategorije 4* sa wellness centrom, u neposrednoj blizini skijališta i predivnim pogledom na Mariborsko Pohorje i na grad Maribor. Nalazi se na 1050 m nadmorske visine u blizini gornje izlazne stanice gondole.

Pohorje Village Wellbeing Resort-a - hotelsko-apartmanskog kompleksa koji se sastoji od četiri stambena objekata, smeštena na 1050 m visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume. Udaljen je samo 300 m od gornje stanice žičare najvećeg slovenačkog skijališta.

WELLNESS & SPA HOTEL BOLFENK 4* odlikuju udobne sobe, ukusna domaća kuhinja i direktan pristup Wellness kući »WellNest« do koje se može prošetati u papučama i kućnom ogrtaču. Uz planinsko okruženje Pohorje, sve ovo obećava savršeni odmor od svakodnevnice.

USLUGA:
Doručak i večera poslužuju se na bazi švedskog stola.

PONUDA HOTELA
U sklopu hotela, uz vrhunski restoran, nalazi se i udoban Lobby bar.
Hotel je direktno povezan s Wellness kućom »WellNest« koja se prostire na dve etaže.
    Na prvoj se nalazi grijani bazen s energetskom vodom kao i whirlpool s efektom masaže (34°C). Neograničeno korišćenje bazena je uključeno u cenu.
    Na drugom spratu nalazi se Svet sauna sa pet različitih sauna (finska sauna, hromo sauna, tursko kupatilo, aroma kupatilo i hammam sauna), ledena pećina, rashladnim Kneippom i bazenom za masažu, a ponudu zaokružuje izvrsna ponuda premium masaža i beauty programa. Koristi se uz doplatu na licu mesta.

 

Hotel nudi najam električnih i običnih bicikala, sportske opreme, društvenih igara kao i raznih biciklističkih i planinarskih karata. Gostima je na raspolaganju i besplatni parking.

 

SPORT I ZABAVA:
pogodno mesto za planinarenje, biciklizam, skijanje, SPA i wellness tretmane

 

KUĆNI LJUBIMCI:
Dozvoljeni uz doplatu od 15,00 €/dan.

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.

Srbija 2024/25

Newsletter!
Prijava na naš newsletter