• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 29. Maj 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Danai beach resort & villas 5* - Nikiti

Danai Beach Resort & Villas 5* Deluxe Uključen je u kolekciju  luksuznih hotela na svetu "The Leading Hotels of the World". Luksuzni hotel se nalazi na predivnoj obali Egejskog mora. Sastoji se od 9 zgrada i vila (jednospratna, dvospratna i jedna od tri sprata). Prostrani apartmani i vile, elegantan dizajn, restorani, barovi, bazen, privatni bazeni, room service, prodavnice, klub za decu, luksuzni spa centar. Najčistiji vazduh, bujna vegetacija uz veličanstvenu peščanu plažu. Idealno mesto za nezaboravan odmor.

Lokacija: Poluostrvo Sitonija, mesto Nikiti,  2.5 km od mesta Metamorfosis.

Ukupno 62 sobe.
U sobama: klima, grejanje, sef , mini-bar, TV-SAT, telefon, fen, mermerno kupatilo (kada/tuš), bade-mantil, balkon/terasa.
Junior suite (30-35-m2)- spavaća i dnevna soba.
Deluxe Junior Suite (35-40 m2)- spavaća i dnevna soba.
Two bedroom suite (80m2)- sastoji se od dve prostorije, 2 kupatila, veći balkon.
Executive Two Bedroom Suite (120 m2)- Pogled na more, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, veci balkon.
Suite (42-58m2)-Spavaća i dnevna soba/kombinovano, u nekim apartmanima i mermerni kamin.
Pool suite (55-60m2)- Komforna spavaća soba i dnevni boravak sa staklenim zidom, pogled na privatnu terasu, zagrejan bazen. Kupatilo sa kadom i tuš kabinom.
Danai suite (75m2)- Spavaća i dnevna soba sa kaminom, prostrana terasa, 2 kupatila.
Presidential suite (125m2)- može se kombinovati sa drugim sobama (Junior Suite), nalaze se na prvom spratu centralne zgrade, sa pogledom na more. Spavaća, dnevna soba, 2 kupatila (u jednom je hiromasažer i tuš), Hi-fi stereo-sistem.
Executive pool suite (75m2 - terasa sa bazenom 60 m²-slatka voda), direktan pogled na more, 2 prostorije (spavaća i dnevna sa kaminom), mermerno kupatilo sa hidromasažerom i tušem, Hi-fi stereo-sistem.

Honeymoon Executive Pool Suite (~ 75 m2, terasa sa bazenom - 70 m2) Soba sa velikom terasom i bazenom (slatka voda), direktan pogled na more. 2 sobe (spavaća i dnevna soba sa kaminom). Mermerno kupatilo sa đakuzijem i tušem, Hi-Fi sistem.

Mediterranean suite (190m2)- pogled na more, 2 sobe (spavaća i dnevna sa kaminom), kupatilo (sa đakuzijem i tušem), fen, kućni bioskop, Hi-fi, veći balkon.
Danai villa ( 195m2)- privatna terasa i ugrejan bazen, direktan pogled more. 3 sobe ( 2 spavaće -sa staklenim zidom, jedna je sa pogledom na more, druga sa pogledom na terasu) i dnevna soba, 2 kupatila (jedna sa tušem i druga sa hidromasažerom), 2 televizora.
The Mandarin villa ( 750m2)- 3 spavaće sobe i 3 kupatila (đakuzi i tuš), kamin, antikvitetsko venecijansko ogledalo, salon sa kuhinjom, garderober, prostrana terasa u dva nivoa  sa pogledom na more, krevet sa baldahinom, privatni bazen, garnitura za sedenje.
The White villa ( 950m2)- dvospratna vila - 4 spavaće sobe, garderober, dnevna soba sa kaminom, kuhinja, trpezarijski sto i stolice, 4 kupatila, hidromasažer, tuš. Prostrana i raskošna terasa u dva nivoa sa očaravajućim pogledom na more (na vrhu-privatni bazen sa grejanjem), raskošna garnitura, krevet sa baldahinom.
The Vila of the Blue Riviera ( 450 m2)-  Dvorište (700 m2) - drveće limuna i pomorandže, borovina.
Privatni bazen, lepo dvorište u bašti. 3 prostrane spavaće sobe, 2 mermerna kupatila, 2 dopunska WC, veliki dnevni boravak sa sopstvenim barom i kuhinjom, klima, plazma TV, DVD/CD plejer, SAT TV, mini-bar. Uz klavir u dnevnoj sobi pruža se mogućnost privatne večere (na upit). Vila ima sopstveni Wellness centar, pored spavaće sobe. Opuštajući udoban krevet za masažu, kupanje u mermernoj kadi, elegantni kauč, umetnička dela. Klizni krov omogućava gostima nezaboravne momente pod plavim nebom. Vila nudi luksuzan komforan boravak.

The Villa of the Greek Riviera -Luksuzna vila na dva sprata,sa prelepim pogledom na more.4 spavaće sobe , 4 kupatila , kuhinje, 2 dnevna boravka ,2 bazena sa grejanjem,zatvoreni o otvoreni,trpezarija.Prefinjeni stil,prostrani garderober,kupatila od najboljeg italijanskog mermera, kupatilo sa tuš kabinom i đakuzi sa hidromasažom. Luksuzni dnevni boravak sa elegantnim nameštajem . Na donjem nivou pored bazena su  trpezarijski sto i stolice,veliko stepenište vodi na nivo gde je drugi bazen i velika sala na otvorenom.

New! Villa of Green Pearl (450 m2) Novi " Biser" kolekcija luksuznih Oda.Kombinacija komfora, stil umetnosti i visoke tehnologije.Dnevna soba na dva nivoa, radovi poznatih dizajnera nameštaja, prefinjenog stila, prelepim  trpezarijskim stolom.Dve luksuzne sobe sa spektakularnim pogledom na more (svila, lan i pamuk, visokog kvaliteta), tople boje. Prva spavaća soba ima svoj kamin od belog mermera, u neoklasičnom stilu, koji je ukrašen kristalima Art Deco, svećnjak i ručno ogledalo.Svaka spavaća soba ima svoje kupatilo od  mermera .Ručno drveni(retro) nameštaj,veliki bračni krevet sa mekim jastucima.jedno od kupatila ima veliki prozor sa pogledom na baštu,tuš sa hidromasažom,staklena vrata...Bazen koji se greje i ima noćno osvetljenje,sa pogledom na more i baštu.

Dostupan batler (na upit)


Usluga: Noćenje sa doručkom (BED AND BREAKFAST),Polupansion - doručak i večera (HALF BOARD).CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU