• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 17. Septembar 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Sonia Resort 4* - Gerakini

SONIA VILLAGE 3*    


www.hotel-sonia.gr


LOKACIJA: Na samom početku poluostrva Sitonija, u srcu Halkidikija i samo 60km od Soluna, tamo gde se zelena priroda sastavlja sa tamno plavim morem, očekuje Vas hotel Sonia Village. Sam položaj, između dva poluostrva pruža posetiocima mogućnost lakog obilaska kako Sitonije, tako i Kasandre. Hotelski kompleks se sastoji iz nekoliko velikih zgrada-bungalova u kojima su smeštene sobe. Kompleks se nalazi 30 m od sopstvene plaže, 700 m od centra mesta Gerakini.

SOBE: sve sobe su opremljene klima uređajem, telefonom, TV-om, terasom i kupatilom.

Standardna soba: oko 25 m2, namenjene za 2-4 osobe, idealne za porodice sa decom (za porodice: 2 singl kreveta i kreveti na sprat).

Apartman: oko 45 m2, sastoje se iz dve prostorije - dnevne sobe sa čajnom kuhinjom gde se nalaze dva singl kreveta i spavaće sobe u kojoj je uglavnom francuski ležaj, namenjeni su za 2-4 osobe

Studio: je slične kvadrature i rasporeda kao i standardne sobe s tim što u svom sastavu ima i čajnu kuhinju.

SADRŽAJ/USLUGE: bazen, dečiji bazen, bar na bazenu, sef na recepciji, wireless  internet, sef, doktor na zahtev, mini market, parking, restoran, TV sala, kafe - picerija, teren za odbojku, teren za košarku, dečije igralište, stoni tenis, ležaljke i suncobrani se plaćaju.

ISHRANA: polupansion (doručak - kontinentalni, večera - samoposluživanje na bazi švedskog stola).CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU