• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 29. Maj 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Cronwell Sermilia 5*-Psakoudia


CRONWELL SERMILIA 5* - Psakoudiahttp://sermilia.cronwell.com/

LOKACIJA:   Luksuzni hotel u blizini mora. Bar na krovu sa ponoramskim pogledom, restoran, barovi, Spa-centar, otvoreni bazen, soba za relaksaciju, komforne sobe, animacija za odrasle i decu, sportski tereni, izvanredna usluga. Poluostrvo Sitonija, Psakoudia (u blizini Gerakinija), 55 km od aerodroma "Makedonia" u Solunu.

SOBE:  Ukupno 102 sobe : Standard Doubles (~19,5 -27 m2),  11 Suites (~45,5 m2), 3 Family Suites (~60 m2), Family Apartments (~90 m2). U sobama: klima, telefon, mini bar, Wi-Fi internet, sef, kupatilo ( sa kadom ili tuš kabinom ), fen, bade mantili, SAT TV, balkon/terasa.
Standard Double  
Francuski ležaj, terasa. Za treću i četvrtu osobu- sofa na razvlačenje sa standardnim dušekom.
Suite 
Komforna soba, dve prostorije sa terasom. Prostorije su odvojene kliznim vratima. U prvoj prostoriji se nalaze sofa, fotelja; u drugoj sobi - francuski ležaj. Krevet na razvlačenje za četvrtu osobu.
Family Suite  
Prostrana soba sa dve prostorije, terasom i kuhinjsim kutkom (mikrotalasna i kuvalo za vodu). U prvoj sobi - sofa i krevet na rasklapanje; u drugoj spavaćoj sobi odvojenoj vratima - francuski ležaj. Kupatilo sa toaletom i još jedan toalet.
Family Apartment
 Prostran trosoban apartman. Familiy apartman je sačinjen od dve sobe (Standard Double & Family Suite) 2 kupatila i toalet. Dvokrevetna soba sa francuskim ležajem (dodatni ležaj kauč ili krevet na rasklapanje) + dvosobni suite (bračni krevet u spavaćoj sobi + pomoćni ležaj - kauč ili krevet na rasklapanje).

SADRŽAJ: Bazen sa slatkom vodom, dečiji bazen sa slatkom vodom, bar lobi bar i bar pored bazena, restoran, basplatan Wi-Fi na javnim površinama hotela, parking, konferencijska sala (55 m2, do 40 mesta), Bucephalus Ηall za sastanke i izložbe, sef besplatno, u sobama. Luksuzni tretmani organskom grčkom kozmetikom, veliki izbor masaža. Tradicionalna sauna i hamam. Specifičnost Spa centar je podzemna galerija koja vodi do otvorenog bazena sa barom i prostorom za rekreaciju. Relax zona je pokrivena teritorija, što omogućava užitak u bilo koje godišnje doba. Teretana besplatno, do 18.00, ležaljke besplatno, peškiri za plažu besplatno, suncobrani besplatno Dečiji klub, igralište za decu, usluge za bebe.  Šah, stoni tennis, animacija. Nije dozvoljen boravak za kućne ljubimce

ISHRANA: Polupansion - doručak i večera (HALF BOARD)

Koordinate:   23.496,  40.2594

 

CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU