• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 29. Maj 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Krotiri Resort 4*-Akti Salonikou

KROTIRI RESORT 4*


http://www.krotiriresort.gr/


LOKACIJA: hotel se nalazi u Akti Salonikou. Udaljen je od Soluna 110 km, 7 km od Agios Nikolaosa, 90 km od aerodroma. Od peščane plaže je udaljen 30m. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno. Na plaži se nalaze i tuševi. Hotel je sagrađen 2009 godine. Zauzima površinu od 15000 m², sa prelepim pogledom na Atos i okruženjem idealnim za prijatan odmor.

SOBE: raspolaže sa 24 junior suite (38-40 m²). Sve sobe imaju klimu, sef, frižider ili mini bar, telefon, TV, internet (besplatno), kupatilo (kada i tuš, u nekim se nalazi i hidrimasažer), fen, balkon ili terasu sa pogledom na more, room servis. Sobe na prvom spratu imaju svoj vrt.

SADRŽAJ: glavni restoran (u vreme ručka i večernjim časovima funkcioniše kao restoran a-la-carte), centralni bar, snek bar na plaži, dva bazena, park, internet, mini market, kiosk sa štampom, apoteka, stoni tenis, pikado, parking. U neposrednoj blizini se nalazi bolnica.

ISHRANA: noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola.

CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU