• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 23. Novembar 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Martha's Haus 4*-Gerakini

Martha's Haus 4*-Gerakini


http://marthashaus.info/


LOKACIJA:   Martas Haus je hotel smešten u blizini poznate plaže mesta Gerakini. Okružen je maslinjakom i cvećnjacima. Na oko 80 km nalazi se solunski aerodrom, a na samo 500 m od hotela je mesto Gerakini sa prodavnicama, tavernama, restoranima.

SOBE:  Sve sobe imaju kupatilo sa fenom, klima uredjaj, SAT TV, radio, telefon, mali frižider u standardnom studiju a mini bar u superior studiju i apartmanu, aparat za kafu/čaj, krevetac (na upit, bez doplate) i terasu. Standardni studio je namenjen za 2-4 osobe ("francuski" i sofa/pomoćni ležaj). Superior studiji su renovirani 2011. godine, namenjeni su za 2-4 osobe - kombinovana dnevno spavaća soba (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i sofa). Porodični (family) apartmani su renovirani 2011. godine, namenjeni su za 2-5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe ("francuski" ležaj) i dnevnog boravka (2 standardna ležaja i sofa). Apartmani se nalaze u prizemlju i gledaju na prelepu bašu hotela.

SADRŽAJ: dva bazena, plaža direktno ispred hotela, tereni za košarku i odbojku, stoni tenis, bilijar, stoni fudbal, igralište, wifi internet i parking. Krevetac za bebe na upit - besplatno.

ISHRANA: Polupansion - doručak i večera (HALF BOARD)

Koordinate:   40.272740, 23.435242

 

CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU