• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 17. Septembar 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Despotiko 4* - Tristinika

DESPOTIKO 4* - Tristinika

https://hoteldespotiko.gr/


LOKACIJA: Hotel se nalazi na plazi Tristinika, poznatoj kao jedna od najlepsih i najduzih plaza u Grckoj. Prelepa priroda - mediteranska zelena vegetacija i beli pesak idealno su iskombinovani sa dubokim tamno plavim morem, što daje ovom hotelu posebnu čar. Hotelski kompleks se sastoji iz 3 niže zgrade na imanju površine 15.000 m2. Najblize naselje je Porto Kouf na 5 km udaljenosti.

SOBE: sve sobe su klimatizovane, imaju SAT TV, telefon, sef, wireless internet, kozmetičke proizvode i fen za kosu u kupatilu, mali frižider, čajnu kuhinju i verandu sa garniturom za sedenje.

Standard apartmani: oko 25 m2, nalaze se u prizemlju i imaju izlaz na baštu, mogu smestiti najviše 3 osobe.
Superior apartmani: oko 30 m2, nalaze se u prizemlju (i imaju izlaz na baštu) ili na prvom spratu (imaju balkon), najviše mogu primiti 2-4 osobe.
Deluxe apartmani: oko 30 m2, nalaze se na prvom ili drugom spratu, imaju odvojenu spavaću sobu i dnevnu sobu, mogu smestiti 2-4 osobe.
Loft Family suite: oko 40 m2, prostrani, sa dve spavaće sobe na dva nivoa, namenjeni za 2-5 osoba.
Bungalov: oko 60 m2, prizemni bungalovi sa dnevnom sobom sa kaminom, dve spavaće sobe i velikom verandom, namenjeni za 2-5 osoba.
Mini suite: oko  28 m2, jedinstven dizajn enterijera, besplatno korišćenje nekih usluga wellness centra, nemaju kuhinje, ali imaju frižider, namenjeni za 2 osobe.
Junior suite 'Colonial style': oko 32 m2, jedinstven kolonijalni stil, prostraniji od mini suite, za 2 osobe.
Junior suite 'Minimal': oko 32 m2, jedinstven minimalistički dizajn, za 2 osobe.
Suite: oko 40 m2, za 2 osobe.


SADRZAJ/USLUGE:
restoran i taverna, bar kraj bazena, bazen i dečiji bazen, dečije igralište, bilijar, ping pong, šah, odbojka na plaži, ležaljke i suncobrani kraj bazena i na plaži, parking, mali bioskop na otvorenom, mala crkva, wireless internet, rent a car,...


ISHRANA: usluga u hotelu je polupansion  (švedski sto)
CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU