• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 23. Novembar 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Antigoni Beach 4* - Agios Nikolaos

ANTIGONI BEACH 4*


www.antigonibeach.gr

LOKACIJA: Antigoni Beach je mali hotel, izgradjen u stilu arhitekture ostrva, sa jednostavnim, elegantnim dizajnom. Sve sobe su renovirane u skorije vreme i svaka ima posebnu tematsku dekoraciju, što ovom hotelu daje posebnu čar.

SOBE: Sve sobe sadrže SAT TV, individualni klima uredjaj, fen za kosu, mali frižider / mini bar, sef, telefon, balkon/terasu. Kupatila su opremljene hidro-masažnim tušem, bade-mantilima, peškirima za plažu i svaki gost ima svoju ležaljku i suncobran na hotelskoj plaži.  They can accommodate from 2 to 4 persons each. Our junior suites have an extra living area and our most luxurious suites have their own kitchenette/dining room

Deluxe soba: luksuzno opremljene, sa pogledom na baštu ili na more, namenjene za 2 osobe.
Junior suite: sa dve prostorije, dnevnom i spavaćom sobom, namenjene za 2-4 osobe; dodatno opremljene čajnom kuhinjom i malom trpezarijom; sa pogledom na baštu ili na bazen.
Deluxe suite: sa dve prostorije, namenjeni za 2-4 osobe, sa pogledom na baštu ili na more.

SADRZAJ: restoran, taverna, snek bar kraj bazena, prodavnica, bazen sa delom za decu, besplatne ležaljke i suncobrani, parking, organizacija izleta, lobi sa TV-om, recepcija, stoni tenis, odbojka na plaži, dečije igralište, internet ugao...

USLUGA: Usluga u hotelu je noćenje s doručkom (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

 

CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU