• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 29. Maj 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Assa Maris 4* - Agios Nikolaos

ASSA MARIS 4*


www.assa-maris.gr

LOKACIJA: Samo 100km od Soluna, na peščanoj plaži, usred visokih borova, na mestu gde se poluostrvo Sitonija spaja sa Svetom Gorom, naćićete hotel Assa Maris. Ostanak u ovom hotelu predstavlja jedinstven doživljaj za svakog gosta.

SOBE: Hotel ima 66 soba i sve sadrže terasu/balkon, deo za spavanje, mini-frižider, SAT TV, muzika/radio, klima uredjaj (uključen u cenu u julu i avgustu), telefon i kupatilo sa tušem i fenom za kosu.

Standardna soba: oko 21m2, sa pogledom na more ili na baštu, namenjena za 2-3 osobe.
Deluxe soba: luksuznije opremljena, sa pogledom na more, namenjena za 2 osobe.
Family soba: prostrana, sastoji se iz dve prostorije - spavaća i dnevna soba, sa pogledom na more ili na baštu, može biti za 2-4 osobe.
Suite:  udobni, sa dve prostorije, sa pogledom na more ili na baštu, posebno namenjeni porodicama sa decom.

SADRZAJ: recepcija, lobi, restoran, bar, taverna, bar kraj bazena, organizacija grčkih večeri, plesovi, streljaštvo, tenis, biciklizan, odbojka na plaži, sportovi na vodi, fitnes program, ping pong, mini golf, otvoreni bazen površine 600m2, i dečiji bazen površine 25m2, ležaljke i suncobrani...

USLUGA: usluga u hotelu je all inclusive ("sve uključeno" - na bazi švedskog stola, samoposluživanje).CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU