• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Jul 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

TROPICAL 3* - Hanioti


Tropical 3* - Hanioti

http://www.haniotihotel.gr/en/


Hotel se nalazi oko 400 metara od gradskog trga, i oko 400 metara od peščano-šljunkovite plaže. Sadržaj hotela: recepcija, wifi internet u javnim delovima hotela (uz dplatu na licu mesta), restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, TV sala, parking… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sve sobe imaju TWC sa fenom, mali frižider, SAT TV, sef (uz doplatu na licu mesta), A/C, krevetac (na upit bez doplate) i terasu.

SADRŽAJ HOTELA: bar pored bazena, dečiji bazen, lift, otvoreni bazen, parking, recepcija, rent-a-car, restoran, suncobrani i ležaljke pored bazena, tv sala, wi-fi internet.

SADRŽAJ SOBE: balkon, klima uređaj, LCD TV, mini-frižider, sef, telefon, tv/sat.

OPIS SMEŠTAJA:
Standardne sobe: su veličine 20m², namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja i sofa ili kreveti na sprat).
Superior sobe:  su veličine 25m², namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili bračni i sofa ili kreveti na sprat).

Usluga u hotelu je polupansion: doručak i večera - “švedski sto” (samoposluživanje).

GPS koordinate: 39.997201, 23.577352CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU