• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 23. Jun 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

KASSANDRA PALACE HOTEL & SPA 5* - Kriopigi


Kassandra Palace Hotel & Spa 5* - Kriopigi  


http://www.kassandra-palace.gr/


LOKACIJA: Hotelski kompleks, koji se nalazi nedaleko od gradića Kriopigi, smešten je na površini od oko sedam hektara u predivnom vrtu, okružen borovima i maslinama. Kassandra Palace nudi gostoprimstvo uz izuzetan nivo usluge. Hotel je renoviran 2008 godine.

SOBE: Sve sobe su opremljene klimom u vrelim letnjim mesecima, balkonima, televizorom, telefonom, frižiderom, fenom za kosu, radiom. Tip dodatnog ležaja - na rasklapanje/sofa.
Deluxe Rooms MV/SV
(~24 m2) & Executive GV (~27 m2) sobe se nalaze u centralnoj zgradi.
Grand Suite SV
(~55 m2)- savršen odmor za dvoje. Nalazi se na 4. spratu centralne zgrade. Veća spavaća soba sa francuskim ležajem i gostinjski kutak sa sofom. Mini bar, aparat za kafu Nespresso, internet, LED TV, kada đakuzi, bade mantili i papuče, odvojeni tuš i toalet, veća terasa sa panoramskim pogledom na zaliv i veličanstven vrt. Smeštaj za 2 odrasle osobe.
Deluxe Suite GV
(~50 m2) - dve sobe, nalaze u bungalovima: spavaća soba, dnevni boravak sa 2 sofa kreveta, set za kafu/čaj (čaše, kuvalo za vodu, aparat za kafu), 2 LCD TV, kupatilo (kada-tuš), papuče, balkon/terasa sa pogledom na vrt. Smeštaj za 4 osobe.
Po dolasku - flaša vode u sobi.

SADRŽAJ/USLUGE: otvoreni bazen, bar kraj bazena, koktel bar, taverna, mini market, disko, servis za pranje veša, TV-video sala, prodavnica suvenira, sala za kongrese kapaciteta 350, soba, parking, bus servis za prevoz gostiju do obližnjeg Kriopigija, bazen i igralište za decu, dečiji klub u dvorištu hotela, program za animaciju gostiju, sportovi na vodi, teniski teren...

ISHRANA: Usluga u hotelu je polupansion ili punpansion (samoposluživanje, na bazi švedskog stola).
CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU