• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Jul 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

PORTO SANI VILLAGE 5* - Nea Fokea

PORTO SANI VILLAGE 5*

Nea Fokea


http://www.saniresort.gr/

Kompleks se nalazi na početku poluostrva Kasandra, posle Nea Fokee, u sopstvenom zalivu na starom rtu Sani. Sastoji se od četiri luksuzna hotela: Sani Beach, Sani Beach Club, Sani Asterias Suites (deluxe) i Porto Sani Village (deluxe). Ovaj mali grad-hotel ima svoju marinu, SPA centar, veliki broj bazena, restorana, barova, prodavnica... Ovde će i najzahtevniji gosti biti zadovoljni.

LOKACIJA: Luksuzni 'all-suite & spa' hotel u okviru poznatog kompleksa Sani resort, Porto Sani Village nalazi se odmah uz Sani marinu ii nudi tišinu privatnog kluba, prednosti ekskluzivnog spa centra i mala gurmanska zadovoljstva.

SOBE:  Svaka suita je posebno dekorisana i ima kupatilo, terasu ili balkon, klima uređaj, mini bar, sef za čuvanje dragocenosti, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, aparat za kafu/čaj, DVD plejer, wireless internet, fen za kosu. Sve suite su renovirane 2007/2008 godine.

Standardne suite: oko 55 m2, za 2-4 osobe, sastoje se iz spavaće sobe i dnevnog boraka, gledaju na bazen ili na baštu, i pored navedenih sadržaja soba, ove suite imaju đakuzi i luksuzne proizvode za negu u kupatilu.
Junior marina suite: oko 40 m2, za 2 osobe, kombinovano dnevno-spavaća soba sa pogledom na Sani marinu, sadrže i malu potpuno opremljenu kuhinju.
Family suite: oko 90 m2, za 2-5 osobe, sadrže dve odvojene spavaće sobe i dnevni boravak, dva kupatila, gledaju na baštu ili na bazen i posebno su dizajnirani za porodice sa decom.
DeLuxe Suite: oko 60 m2, za 2 osobe, prostrane i luksuznije uređene od standardnih suita, gledaju na marinu ili bazen.

SADRŽAJ: plaža duga 7 km, ležaljke i suncobrani posebno rezervisani za goste hotela, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte, soping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, 3 salona lepote i spa centra, Sani festivali, korporativni skupovi, restoran, bar kraj bazena, bar na plaži, bebi servis, servis za pranje rublja, parking garaže, vozilo za prevoz gostiju, TV sala, dečiji bazen, teretana...

ISHRANA: noćenje sa doručkom.

CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU