• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Jul 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

ROYAL HOTEL 4* - Polihrono

ROYAL HOTEL 3* - Polihrono

http://www.royalhalkidiki.gr/


LOKACIJA: 300 m od mora, 150m od centra mesta Polihrono (50m od glavnog puta), 90km od aerodroma u Solunu, 4 trospratne zgrade u kojima se nalaze sobe i jedan objekat sa barom i recepcijom. Mali hotel u prijatnom okruženju, smešten na nekoliko minuta pešačke udaljenosti od centra letovališta Polihrono, sa puno prodavnica, barova, grčkih taverni.

SOBE: Ukupno 47 soba: Studios Small (~27m2), Studios (~33 m2), Family Apartments (~42m2), Studios Superior Small (~25m2), Studios Superior (~29m2), Family Apartments Superior (~40m2). U sobama: kuhinjski kutak (električni šporet sa 2 ringle, toster, kuvalo za vodu, posuđe), frižider, klima, TV, tuš, fen, internet, balkon/terasa.

Studio Small: bračni krevet, kuhinjski kutak, WI-Fi internet.

Studio: bračni krevet ili 2 odvojena kreveta, kuhinjski kutak,  WI-Fi internet.

Family Apartment: dve sobe. Salon sa kuhinjskim kutkom i sofom za rasklapanje; spavaća soba sa bračnim krevetom, Wi-Fi internet.

Studio superior Small: lep nameštaj, 2 odvojena kreveta, veliko kupatilo, brz kablovski internet.

Studio Superior: lep nameštaj, 3 odvojena kreveta, veliko kupatilo, brz kablovski internet.

Family Apartment Superior: dve prostorije, salon sa kuhinjom i sofom na rasklapanje, spavaća soba sa 2 odvojena kreveta, brz kablovski internet.


SADRŽAJ/USLUGE: bazen, dečiji bazen, besplatan Wi-Fi internet u standardnim sobama, besplatan kablovski internet u superior sobama, parking, teretana, igralište za decu, bar, restoran, mini golf, šah, stoni tenis, nije dozvoljen boravak za kućne ljubimce.

ISHRANA: polupansion - doručak i večera.
CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU