• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 23. Jun 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

BLUE BAY 4* - Afitos

Blue Bay 4* - Afitos 


http://www.bluebayhotel.com.gr/


LOKACIJA: Blue Bay hotel se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, poviše tradicionalnog gradića Afitosa, 60m iznad plaže sa pogledom koji oduzima dah. Hotel je renoviran 2008.

SOBE: Sve sobe hotela su klimatizovane i imaju telefon, SAT TV, mini bar, sef, fen za kosu, kupatilo i terasu/balkon koji gledaju na more.

Standardne sobe: dekorisane u modernom stilu sa tradicionalnim elementima; nalaze se u glavnoj zgradi, gledaju na ostatak kompleksa i na more, namenjene su za 2-3 osobe.
Superior sobe: prostranije od standardnih, sa pogledom na more, namenjene za 2-3 osobe.
Junior suite: kombinovana dnevno-spavaća soba, namenjena za 2-3 osobe; dodatno opremljene LCD TV-om, mini frižiderom i kadom u kupatilu.
Suite: luksuznije opremljene, namenjene za 2-3 osobe.

SADRŽAJ/USLUGE: recepcija, lobi, restoran, bar, bar kraj bazena, bazen na otvorenom, fitness soba, mali spa centar, internet, igralište za decu, sala za sastanke...

ISHRANA: Usluga u hotelu je noćenje s doručkomr (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU