• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 23. Jun 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

PORTES BEACH 4* - Nea Potidea


PORTES BEACH 4*

Nea Potidea   


http://www.portesbeach.com


LOKACIJA: Portes Beach se nalazi u živopisnom mestu Nea Potidea, na ulazu na Kasandru. Idealno je mesto za odmor u lepom zelenom okruženju, sa slikovitom panoramom na interesantne predele Kasandre. Sastoji se od glavne zgrade i nekoliko nižih zgrada-bungalova raspoređenih po kompleksu u kojima su smeštajne jedinice. Ponosan je član lanca hotela 'Portes hotels'.

SOBE: sve sobe su ukusno dekorisane i imaju kupatilo, mali frižider, terasu, SAT TV, klima uređaj, telefonsku liniju, fen za kosu i sef. Ukupno 204 sobe: Singles (~22 m2), Doubles Promo (~22 m2), Double Rooms (~25 m2), Doubles Superior (~25 m2)

U sobama: centralna klima, SAT TV (ruski kanali), frižider, telefon, Wi-Fi internet, sef (uz doplatu), fen za kosu, kada / tuš, balkon / terasa.

Single Room (~ 22 m2) Većina soba se nalazi u centralnoj zgradi. Francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja.

Double Room (~ 25 m2) Nalazi se u centralnoj zgradi ili u bungalovu. Francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja, kauč na rasklapanje.

Double Promo (~ 22 m2) Nalazi se u prizemlju u bungalovu.

Double Superior (~ 25 m2) Nove sobe, vrhunski dizajn, moderan nameštaj, LCD TV. Nalazi se u centralnoj zgradi ili u bungalovu.

Tip pomoćnog ležaja - standardni / na rasklapanje.

SADRŽAJ: recepcija dostupna 24 h, restoran na otvorenom, glavni restoran, bazen sa ležaljkama i suncobranima, bar kraj bazena, glavni bar, diskoteka, sala za konferencije kapaciteta 180 osoba, teniski teren, odbojka na plaži, punkt za sportove na vodi, teretana/fitnes centar, sauna, igralište za decu, mini klub za decu, dečiji bazen, animacija za decu, TV soba, mini market, kafe, prodavnice, parking, rent a car, ...

ISHRANA: usluga u hotelu je polupansion ili all inclusive.

Sve sobe su renovirane 2016. godine. Čišćenje je svakodnevno a zamena posteljine na 3 dana.


CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU