• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 18. Januar 2021.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

DIONYSOS INN HOTEL 3* - Hanioti


DIONYSOS 2* - Hanioti

http://hotel-dionysos.gr/LOKACIJA: Hotel "Dionysos" nalazi se u mirnijem delu Haniotija, oko 250m od centra. Izgrađen u stilu porodičnog hotela, ovaj objekat poseduje i klasične hotelske sobe, ali i studije sa opremljenom kuhinjom.

SOBE: Sve sobe su klimatizovane i sadrže SAT TV, opremljena kuhinja (el. šporet sa 2 ringle, posuđe), fen, frižider, WI-FI internet, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje.

Ukupno 79 soba: Deluxe Studios (~34 m2), Deluxe Studios 4 pax (~34 m2).

Deluxe Studio - novi prostrani studio, kompletno opremljena kuhinja, francuski ležaj i dupla sofa, Plasma TV (32 "), kupatilo.
Deluxe Studios 4 pax - Novi prostrani studio, kompletno opremljena kuhinja, francuski ležaj, dupla sofa i fotelja na razvlačenje za četvrtu osobu,Plasma TV (32 "), kupatilo. 
Tup pomoćnog ležaja - krevet na razvlačenje.

       

SADRŽAJ/USLUGE: otvoreni bazen, bazen za decu, bar kraj bazena, TV sala...

ISHRANA: Usluga u hotelu je najam ili noćenje s doručkom (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU